Murra Murra House
Our brief for this project was to modify and complete the architectural and interior design of a partially constructed house designed by others.
Year
2013
Location
Little Bay NSW
Size
Team
Photographer
Simon Wood
Media

Our brave client purchased the site with the structure and enclosure work mostly complete, but with fundamental space planning issues remaining unresolved. BMA were able to identify design opportunities that better connected the house with its spectacular environment, working within the constraints of the existing construction to rescue and complete the design.

The completed design celebrates the way Australians live, focusing on generous daylight, fresh air, blurred boundaries between inside and outside living spaces, and materials that weather quietly into the landscape. BMA worked closely with consultants, authorities, the builder and our client to navigate a path through a complex approval and certification process, delivering a timeless and contemporary sanctuary for our client to enjoy.



Back To Top