Bronte House
Our design strategy to lower the living room floor level promoted seamless connection with the rear plunge pool courtyard, and created a beautifully daylit living space with generous ceiling height. Smart joinery design defined the transition between living and dining spaces.
Year
2015
Location
Bronte, NSW
Size
120sqm
Team
Dom Bennett
Photographer
Simon Wood
Media

BMA was engaged to refine and develop an approved design for alterations to a small semi detached house in Bronte. While the front of the house remains predominantly intact, a new split level kitchen, dining and living pavilion opens onto a courtyard and plunge pool, completely transforming the home.

Our design strategy to lower the living room floor level promoted seamless connection with the rear plunge pool courtyard, and created a beautifully daylit living space with generous ceiling height. Smart joinery design defined the transition between living and dining spaces.

Once the amended design had been approved by Council, BMA completed the project documentation, and then administered the building contract on behalf of our client. Construction was completed in 2015.

Back To Top